0578 - 72 33 00

Schilder nodig in de regio Apeldoorn?

Winterschilder in Apeldoorn

Ieder huis is regelmatig toe aan een goede onderhoudsbeurt, óók het schilderwerk in en om het huis. Om kosten te besparen is een winterschilder in Apeldoorn de oplossing voor u. Vooral door de weersinvloeden zijn uw houten kozijnen en deuren regelmatig toe aan een nieuwe verflaag. Helaas kunnen de kosten hiervan soms flink oplopen. Het laten verven kan tegenwoordig ook steeds vaker in de winterperiode en om toch wat geld te kunnen besparen kunt u ervoor kiezen om een winterschilder in te schakelen. Bel Peter van der Haar Schilderwerken op [bono-servicenumber] of vraag een offerte aan via het contactformulier. Hieronder leest u meer over de voordelen van een winterschilder uit Apeldoorn.

Wat is een winterschilder?

Kortgezegd is een winterschilder precies wat het woord al zegt. Het is een schilder die ook in de winter het werk doet. Door het gebruik van sneldrogende verf dat goed bestendig is tegen lage temperaturen, kunnen onze schilders ook in de winterperiode zowel binnen- als buitenschilderwerk doen. Zo ziet uw pand er weer gelakt uit voor de zomer en de komende aantal jaren!

De voordelen van een winterschilder

Een winterschilder is een stuk voordeliger. Omdat de wintermaanden relatief rustig zijn, verspreidt de schilder graag zijn werk over het hele jaar zodat hij in de wintermaanden ook werk heeft. De winterschilder geeft dan ook vaak korting. Deze korting kan soms wel oplopen tot 30% op de normale kosten. Mocht het schilderwerk uitgesteld kunnen worden. Dan is het misschien interessant om het in de winter uit te laten voeren.

U wordt sneller geholpen. In de lente en zomermaanden heeft de schilder het vaak erg druk. Aangezien het voor schilders vaak rustiger is in de wintermaanden (november tot en met maart), kan u in de meeste gevallen dus sneller geholpen worden.

Woont u in de regio van Apeldoorn en bent u nieuwsgierig geworden naar het inschakelen van een winterschilder? Dan kunt u vrijblijvend contact met opnemen met Peter van der Haar Schilderwerken voor meer informatie of een offerte. Bel hiervoor direct naar 0578 - 72 33 00 of stuur een bericht via het contactformulier.

 
 

Waarom schildersbedrijf Peter van der Haar?

  • Servicegericht met heldere communicatie
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
  • Kennis, kwaliteit en ervaring

Ons werkgebied

Apeldoorn, Amersfoort, Barneveld, Deventer, Zutphen, Arnhem, Westervoort, Dieren, Zelhem en omstreken

Afspraak maken?

Wij zijn je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0578 - 72 33 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Onderhoudswerk

Hoofdvestiging