Gevestigd in Epe en werkzaam in regio Apeldoorn!

Peter van der Haar

Schilderwerken

Servicegericht met heldere communicatie

Goede prijs - kwaliteit verhouding

Kennis, kwaliteit en ervaring

Winterschilder in Apeldoorn

Ieder huis is regelmatig toe aan een goede onderhoudsbeurt, óók het schilderwerk in en om het huis. Om kosten te besparen is een winterschilder in Apeldoorn de oplossing voor u. Vooral door de weersinvloeden zijn uw houten kozijnen en deuren regelmatig toe aan een nieuwe verflaag. Helaas kunnen de kosten hiervan soms flink oplopen. Het laten verven kan tegenwoordig ook steeds vaker in de winterperiode en om toch wat geld te kunnen besparen kunt u ervoor kiezen om een winterschilder in te schakelen. Bel de door ons aangedragen professional op [bono-servicenumber brizy=true] of vraag een offerte aan via het offerteformulier. Hieronder leest u meer over de voordelen van een winterschilder uit Apeldoorn.

Wat is een winterschilder?

Kortgezegd is een winterschilder precies wat het woord al zegt. Het is een schilder die ook in de winter het werk doet. Door het gebruik van sneldrogende verf dat goed bestendig is tegen lage temperaturen, kunnen onze schilders ook in de winterperiode zowel binnen- als buitenschilderwerk doen. Zo ziet uw pand er weer gelakt uit voor de zomer en de komende aantal jaren!

De voordelen van een winterschilder

Een winterschilder is een stuk voordeliger. Omdat de wintermaanden relatief rustig zijn, verspreidt de schilder graag zijn werk over het hele jaar zodat hij in de wintermaanden ook werk heeft. De winterschilder geeft dan ook vaak korting. Deze korting kan soms wel oplopen tot 30% op de normale kosten. Mocht het schilderwerk uitgesteld kunnen worden. Dan is het misschien interessant om het in de winter uit te laten voeren.

U wordt sneller geholpen. In de lente en zomermaanden heeft de schilder het vaak erg druk. Aangezien het voor schilders vaak rustiger is in de wintermaanden (november tot en met maart), kan u in de meeste gevallen dus sneller geholpen worden.

Woont u in de regio van Apeldoorn en bent u nieuwsgierig geworden naar het inschakelen van een winterschilder? Dan kunt u vrijblijvend contact met opnemen met de door ons aangedragen professional voor meer informatie of een offerte. Bel hiervoor direct naar 0800 255 3733 of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

binnenschilder apeldoorn verft muur
Wat kunnen we voor je betekenen?

Bel voor advies of voor een afspraak naar of vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier. Dan verzorgen we misschien binnenkort ook jouw nieuwe schilderwerk!

Kozijnen schilderen

Peter van der Haar Schilderwerken aan het woord

"Ons schildersbedrijf zoekt altijd naar de beste oplossing voor onze klanten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de klanten een goede kwaliteit garanderen. Als je ons inschakelt voor het schilderwerk van je woning kun je rekenen op kwaliteit en vakmanschap."

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan!

Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

VESTIGINGSGEGEVENS

Service Center
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen


Deze site wordt mogelijk gemaakt door:

Allfree B.V.
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
[email protected]
KVK: 02068857

Tel. 0800 255 3733

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring