Schilder nodig in de regio Apeldoorn?

Winterschilder in Apeldoorn

Ieder huis is regelmatig toe aan een goede onderhoudsbeurt, óók het schilderwerk in en om het huis. Vooral door de weersinvloeden zijn uw houten kozijnen en deuren regelmatig toe aan een nieuwe verflaag. Helaas kunnen de kosten hiervan soms flink oplopen. Om toch wat geld te kunnen besparen kunt u ervoor kiezen om een winterschilder in te schakelen. Hieronder leest u meer over de voordelen van een winterschilder uit Apeldoorn.

De voordelen van een winterschilder

Een winterschilder is een stuk voordeliger. Omdat de wintermaanden relatief rustig zijn, verspreidt de schilder graag zijn werk over het hele jaar zodat hij in de wintermaanden ook werk heeft. De winterschilder geeft dan ook vaak korting. Deze korting kan soms wel oplopen tot 30% op de normale kosten.

U wordt sneller geholpen. In de lente en zomermaanden heeft de schilder het vaak erg druk. In de wintermaanden (november tot en met maart) wordt u dus in de meeste gevallen sneller geholpen.

Woont u in de regio van Apeldoorn en bent u nieuwsgierig geworden naar het inschakelen van een winterschilder? Dan kunt u vrijblijvend contact met opnemen met Peter van der Haar Schilderwerken voor meer informatie of een offerte. Bel hiervoor direct naar of stuur een bericht via het contactformulier.

Waarom Peter van der Haar Schilderwerken?

  • Servicegericht met heldere communicatie
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
  • Kennis, kwaliteit en ervaring

Ons werkgebied

Apeldoorn, Amersfoort, Barneveld, Deventer, Zutphen, Arnhem, Westervoort, Dieren, Zelhem en omstreken

Afspraak maken?

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar .

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Onderhoudswerk

Hoofdvestiging