Gevestigd in Epe en werkzaam in regio Apeldoorn!

Peter van der Haar

Schilderwerken

Servicegericht met heldere communicatie

Goede prijs - kwaliteit verhouding

Kennis, kwaliteit en ervaring

Trap verven in Apeldoorn

Dagelijks wordt hij heel wat malen betreden: de trap. Het gestommel over de treden laat op den duur zijn gebruikssporen na. Is de verflaag verouderd en versleten? Dan is het een goed idee om de trap te laten schilderen. Onze professionals kunnen dit voor je verzorgen.

Trap en trapgat schilderen

Wil je verzekerd zijn van een mooi eindresultaat bij het verven van de trap en het trapgat? Dan raden we je aan om er een vakman bij te halen. Ga je zelf een houten trap schilderen? Vergeet dan niet om van tevoren de treden te ontvetten en te schuren. Ook moeten eventuele beschadigingen worden hersteld. Tijdens het verven kun je het beste steeds een trede overslaan. Zo kun je de trap blijven gebruiken. Let erop dat je zo min mogelijk heen en weer loopt; zo voorkom je dat je met veel stof te maken krijgt.

Het schilderen van het trapgat is vaak nog wat lastiger. Soms moet er een stellage worden gebouwd om alle gedeelten goed te kunnen bereiken. Gelukkig hebben onze medewerkers hier ruime ervaring mee. Bij ons kun je er daarom op rekenen dat het schilderwerk op veilige en verantwoorde wijze gebeurt.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden? Of wil je ons meteen inschakelen voor het verven van je trap? Neem dan gerust contact op. Bel ons op het telefoonnummer 0800 255 3733 of vul het offerteformulier in. In Apeldoorn en omgeving is de door ons aangedragen professional je graag van dienst bij het verven van de trap!

binnenschilder apeldoorn verft muur
Wat kunnen we voor je betekenen?

Bel voor advies of voor een afspraak naar of vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier. Dan verzorgen we misschien binnenkort ook jouw nieuwe schilderwerk!

Kozijnen schilderen

Peter van der Haar Schilderwerken aan het woord

"Ons schildersbedrijf zoekt altijd naar de beste oplossing voor onze klanten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de klanten een goede kwaliteit garanderen. Als je ons inschakelt voor het schilderwerk van je woning kun je rekenen op kwaliteit en vakmanschap."

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan!

Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

VESTIGINGSGEGEVENS

Service Center
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen


Deze site wordt mogelijk gemaakt door:

Allfree B.V.
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
[email protected]
KVK: 02068857

Tel. 0800 255 3733

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring