Gevestigd in Epe en werkzaam in regio Apeldoorn!

Peter van der Haar

Schilderwerken

Servicegericht met heldere communicatie

Goede prijs - kwaliteit verhouding

Kennis, kwaliteit en ervaring

Hét schildersbedrijf in Apeldoorn en omstreken

Bent u op zoek naar een ervaren schildersbedrijf in Apeldoorn en omstreken? Dan bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Onze schilders zijn u graag van dienst bij uiteenlopende schildersdiensten zoals:

  • het aanbrengen van een nieuwe kleur op uw muur;
  • het verven van uw deuren;
  • het schilderwerk van uw kozijnen.


Heeft u een schilder nodig voor een dergelijke klus? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0800 255 3733. Wij zijn úw schildersbedrijf als het gaat om schilderwerk binnenshuis, schilderwerk buitenshuis en plafond- en wandafwerking.

Uw schildersbedrijf: erkend en betrouwbaar

In de regio Apeldoorn is de door ons aangedragen professional een betrouwbare partner waarop u kunt rekenen. Wij garanderen u een duurzaam resultaat en volledig naar uw aangegeven wensen. Voor al het schilderwerk voor zowel binnens- als buitenshuis kunnen wij u helpen. Vraag onze experts gerust voor advies. Wij doen er alles aan om onze klanten het gewenste resultaat te leveren.

Schildersbedrijf in de winterperiode

In de winterperiodes is er ook steeds meer mogelijk op het gebied van schilderen. Ons schildersbedrijf kan u hierbij ook zeker helpen in deze wintermaanden. Er zijn diverse verfsoorten die tijdens de koude maanden extra goed hechten, waardoor er in de laatste maanden van het jaar ook buiten geschilderd kan worden. Onze winterschilders laten u niet in de kou staan! Ook in de wintertijd kunt u een beroep doen op ons.

Verzekerd van vakmanschap

Veel mensen willen vaak schilderwerk aan hun huis zelf uitvoeren, maar vaak verkijken zij zich op de hoeveelheid werk en tijd die hiermee gemoeid gaat. Ook is het resultaat niet altijd naar wens. Om die reden kan het handig zijn om een professioneel schildersbedrijf in te schakelen dat het werk voor u uit handen kan nemen. Een ervaren schilder kan de klus vakkundig, snel en netjes voor u uitvoeren. Zo kan het schilderwerk weer jarenlang vooruit.

Heeft u een klus die u wilt laten uitvoeren door ons schildersbedrijf uit Apeldoorn of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? We zijn te bereiken via 0800 255 3733 en via het offerteformulier.

binnenschilder apeldoorn verft muur
Wat kunnen we voor je betekenen?

Bel voor advies of voor een afspraak naar of vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier. Dan verzorgen we misschien binnenkort ook jouw nieuwe schilderwerk!

Kozijnen schilderen

Peter van der Haar Schilderwerken aan het woord

"Ons schildersbedrijf zoekt altijd naar de beste oplossing voor onze klanten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de klanten een goede kwaliteit garanderen. Als je ons inschakelt voor het schilderwerk van je woning kun je rekenen op kwaliteit en vakmanschap."

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan!

Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

VESTIGINGSGEGEVENS

Service Center
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen


Deze site wordt mogelijk gemaakt door:

Allfree B.V.
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
[email protected]
KVK: 02068857

Tel. 0800 255 3733

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring