Kozijnen schilderen in Apeldoorn

Uw kozijnen schilderen is erg belangrijk voor het onderhoud van uw huis. Dit zorgt namelijk voor een nieuwe uitstraling van de kozijnen en biedt bescherming van het houtwerk. Kozijnen schilderen is een lastige en grote klus want dit bestaat zowel uit binnen- als buitenschilderwerk. De randen van de ramen waar u vanaf de buitenkant tegenaan kijkt, horen bij het buitenschilderwerk. De draaizijde van het raam hoort bij het binnenschilderwerk van uw kozijnen.

Wanneer moet u uw kozijnen schilderen?

Uw kozijnen zijn aan een nieuwe verflaag toe als:

  • het schilderwerk scheurtjes vertoont;
  • de verf zichtbaar beschadigd of verkleurd is;
  • de verf afgeeft of niet meer goed hecht en blaasjes krijgt.

Kunststof of aluminium kozijnen hoeft u in principe niet te schilderen. Mocht u dit wel willen doen, dan is het verstandig om eerst een primer aan te brengen zodat de verf zich goed kan hechten.

Uw professionele schilder in Apeldoorn

Heeft u kozijnen die toe zijn aan een nieuwe verflaag en heeft u geen zin om dit zelf te doen? Schakel dan een ervaren en professionele schilder in die u deze klus uit handen kan nemen. Een professionele schilder kan deze klus namelijk snel en netjes voor u uitvoeren. Daarnaast heeft een schilder veel kennis van verfsoorten en verftechnieken waardoor hij altijd kwaliteit kan leveren. Neem voor een schilder in de regio Apeldoorn direct contact met ons op.