0578 - 72 33 00

Schilder nodig in de regio Apeldoorn?

Kozijnen schilderen Apeldoorn

Uw kozijnen schilderen is erg belangrijk voor het onderhoud van uw huis. Dit zorgt namelijk voor een nieuwe uitstraling van de kozijnen en biedt bescherming van het houtwerk. Kozijnen schilderen is een lastige en grote klus want dit bestaat zowel uit binnen- als buitenschilderwerk. De randen van de ramen waar u vanaf de buitenkant tegenaan kijkt, horen bij het buitenschilderwerk. De draaizijde van het raam hoort bij het binnenschilderwerk van uw kozijnen.

Wanneer moet u uw kozijnen schilderen?

Uw kozijnen zijn aan een nieuwe verflaag toe als:

  • het schilderwerk scheurtjes vertoont;
  • de verf zichtbaar beschadigd of verkleurd is;
  • de verf afgeeft of niet meer goed hecht en blaasjes krijgt.

Kunststof of aluminium hoeft u in principe niet te schilderen. Mocht u dit wel willen doen, dan is het verstandig om eerst een primer aan te brengen zodat de verf zich goed kan hechten.

Uw professionele schilder in Apeldoorn

Heeft u kozijnen die toe zijn aan een nieuwe verflaag en heeft u geen zin om dit zelf te doen? Schakel dan Peter van der Haar Schilderwerken in zodat we u deze klus uit handen kunnen nemen. Een professionele schilder kan deze klus namelijk snel en netjes voor u uitvoeren. Daarnaast heeft een schilder veel kennis van verfsoorten en verftechnieken waardoor hij altijd kwaliteit kan leveren. Neem voor een schilder in de regio Apeldoorn direct contact via 0578 - 72 33 00 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

 
 

Waarom schildersbedrijf Peter van der Haar?

  • Servicegericht met heldere communicatie
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
  • Kennis, kwaliteit en ervaring

Ons werkgebied

Apeldoorn, Amersfoort, Barneveld, Deventer, Zutphen, Arnhem, Westervoort, Dieren, Zelhem en omstreken

Afspraak maken?

Wij zijn je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0578 - 72 33 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Onderhoudswerk

Hoofdvestiging