Gevestigd in Epe en werkzaam in regio Apeldoorn!

Peter van der Haar

Schilderwerken

Servicegericht met heldere communicatie

Goede prijs - kwaliteit verhouding

Kennis, kwaliteit en ervaring

Buitenschilder in Apeldoorn

Het schilderen van al het houtwerk buitenshuis is iets wat regelmatig moet gebeuren. Een buitenschilder raadt aan om ongeveer eens per vijf jaar het schilderwerk buiten aan te pakken. Dit is niet alleen goed voor een mooie en nette afwerking van het huis, maar regelmatig onderhoud heeft vooral een beschermende functie. Door de weersinvloeden van buitenaf heeft het houtwerk namelijk veel te verduren. Zeker met het wisselvallige weer hier in Nederland. Omdat het schilderwerk buiten een grote klus betreft is het vaak aan te raden dit te laten uitvoeren door een professionele buitenschilder. Dit kan u veel tijd en energie schelen. Bel de door ons aangedragen professional voor buitenschilderwerk op 0800 255 3733 of vraag een offerte aan via het offertformulier.

Offerte van uw buitenschilder

Op het moment dat het schilderwerk buiten blaasjes of scheurtjes vertoont is het tijd voor een onderhoudsbeurt door een professionele buitenschilder. In Apeldoorn en omgeving staan wij graag voor u klaar als het gaat om buitenschilderwerk. Graag komen wij bij u langs om de klus te inventariseren en een offerte voor u op te maken. Wilt u meer weten over onze diensten en services in Apeldoorn als buitenschilder? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0800 255 3733. U kunt ons inschakelen voor onder andere het schilderwerk van uw:

  • deuren;
  • kozijnen;
  • gevel;
  • (buiten)muren;
  • dakkapel;
  • tuinhuis.

 

Maar ook voor onderhoudswerk en nieuwbouwprojecten bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht in de wintermaanden en geven wij u graag kleur- en verfadvies.

binnenschilder apeldoorn verft muur
Wat kunnen we voor je betekenen?

Bel voor advies of voor een afspraak naar of vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier. Dan verzorgen we misschien binnenkort ook jouw nieuwe schilderwerk!

Kozijnen schilderen

Peter van der Haar Schilderwerken aan het woord

"Ons schildersbedrijf zoekt altijd naar de beste oplossing voor onze klanten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de klanten een goede kwaliteit garanderen. Als je ons inschakelt voor het schilderwerk van je woning kun je rekenen op kwaliteit en vakmanschap."

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan!

Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

VESTIGINGSGEGEVENS

Service Center
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen


Deze site wordt mogelijk gemaakt door:

Allfree B.V.
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
[email protected]
KVK: 02068857

Tel. 0800 255 3733

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring