Behangen in Apeldoorn

Wilt u uw muren laten behangen en zoekt u een professional om dit vakkundig en netjes voor u uit te voeren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want naast schilderwerk binnenshuis en buitenshuis houden wij ons ook bezig met het behangen van muren en wanden. Omdat er ook veel verschillende soorten behang zijn kunnen wij u ook voorzien van advies over welk type behang u het beste kunt gebruiken.

De verschillende soorten behang

Graag vertellen wij u alvast wat meer over de verschillende soorten behang die er zijn. Hieronder leest u hier meer over.

 • Glasvezel
  Gemaakt van dun geweven stof, meestal kunststof. Dit is zeer geschikt voor beschadigde muren, poreuze muren of muren met scheuren. Door de structuur van het behang zijn deze beschadigingen niet zichtbaar. Tevens zorgt de structuur voor een warme en luxueuze uitstraling.
 • Simplex
  Gemaakt van een enkele laag papier en vaak voorzien van een fijn reliëf. Belangrijk: de muur moet mooi glad zijn voor u gaat behangen.
 • Duplex
  Bestaat uit twee lagen papier. De muur hoeft niet helemaal glad te zijn voor u begint met behangen.
 • Vinyl
  Dit type behang heeft papier aan de achterzijde en een vinyllaag aan de voorkant. Het is uitstekend overschilderbaar en afwasbaar.

Wilt u uw muren laten behangen in Apeldoorn? Neem dan direct contact met ons op en voor u het weet zijn uw muren voorzien van een mooie stukje behang.